Élelmiszeres vállalkozók 100%-os megfelelési GARANCIÁJA!

Gosztonyi Zsuzsa és szakmai csapata
évente 2000 elégedett ügyfél szolgálatára!
Tel: 20/312-6892, e-mail: haccptanacsadokft@gmail.com


MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):



BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
HACCP, HACCP oktatás, Kémiai kockázatbecslésben

Vegye igénybe szaktudásunkat, hogy Tanácsainkkal segíthessünk Önnek!



Hogyan tud Ön "okosan" megfelelni az előírásoknak?

Ön vajon minden kérdésére mástól kér választ vagy szereti, ha tanácsadója minden területre vonatkozó kérdésére választ vagy útmutatást tud adni?



Ha Önnek folyamatos és megbízható segítségre van szüksége, válassza tanácsadó csapatunkat,
mert Vezető tanácsadónk több, mint 10 éve, a szakmai csapat pedig hosszú évek óta segíti a vállalkozásokat szaktudásával!

Felelősséggel és komoly szaktudással tudjuk Önt is segíteni, ha hozzánk fordul!

Számos ügyfelünk már 8-10 éve élvezi folyamatos segítségünket,
így nem lehet üres ígéret ajánlatunk Önnek sem!

OLVASSON TOVÁBB oldalunkon, HOGY IDŐT ÉS PÉNZT SPÓROLJON!


Gosztonyi Zsuzsa vezető tanácsadónk
már több ezer élelmiszervállalkozással kapcsolatos kérdésre
adott kielégítő választ az évek alatt!

Hívjon minket kérdéseivel munkanapokon 8-18 óráig a
20/312-6892-es vagy a
30/348-8407-es számon!

Hogy szaktudásunkkal Támogassuk ÖNT az "OKOS" MEGFELELÉSBEN!!

18 óra után küldjön egy e-mailt telefonszámmal és másnap visszahívjuk: haccptanacsadokft@gmail.com


Kérje segítségünket az ország bármely részéről


(Budapest, Szeged, Kecskemét, Debrecen, Békéscsaba, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Pécs, Szekszárd, Székesfehérvár, Pápa, Balaton.... stb, stb)!
ÉS AZ ÖN VÁROSA........

2014. év programunk:


Minden hónap

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Adott hónap 1. hete

Budapest

Kelet Magyarország

Szabolcs-Borsod megye

Dunántúl

Pest megye

Dunántúl

Csongrád megye

Adott hónap 2. hete

--

Komárom, Fejér megye

Budapest

Csongrád megye

Veszprém megye, Zala megye

Somogy, Tolna megye

Pest megye

Bács megye

Pest megye

Adott hónap 3. hete

Budapest

Bács megye

Csongrád megye

Dunántúl

Pest megye

Észak Magyarország

Észak Magyarország
Budapest

Adott hónap 4. hete

Baranya megye

Budapest

Zala, Győr-moson, Vas megye

Bács megye

Budapest

Budapest


AMIRE SZÁMÍTHAT NÁLUNK:

Profi tanácsok,
Gyakorlatias munka,
"Fapados" árak!


Hogyan tud az Ön vállalkozása "OKOSAN" megfelelni?



Ügyfeleink nagy része rendszeresen kér tőlünk tanácsot, szolgáltatást, hogy minden dokumentációnál naprakész legyen!
Önnek is szívesen adunk tanácsot, hogy vállalkozása „tökéletesen” megfeleljen a hatósági és egyéb elvárásoknak.

Milyen területen kérheti a segítségünket?

Az alábbi területek bármelyikén szívesen állunk rendelkezésére:



  1. HACCP tanácsadásTovább a részletekért>>
  2. Kémiai kockázatbecslés Tovább a részletekért>>
  3. Munkavédelmi kockázatelemzés Tovább a részletekért>>
  4. Nyomonkövetési tanácsadás Tovább a részletekért>>
  5. Fogyasztóvédelmi tanácsadás Tovább a részletekért>>
  6. Tervdokumentáció készítés Tovább a részletekért>>
  7. Gyártmánylap készítés, átdolgozás Tovább a részletekért>>
  8. Helyszíni higiéniai és munkavédelmi oktatások Tovább a részletekért>>
  9. Élelmiszerhigiéniai tanácsadás
  10. Munkavédelmi szabályzatok
  11. Higiéniai szabályzatok
  12. ISO felkészítés

Kérdezzen tőlünk ON LINE:
Írja meg kérdését!


Havi 40-50 kérdés-kérés érkezik vezető tanácsadónkhoz, aki vagy saját maga vagy kollégái segítségével válaszol!

Ez rengeteg energiát és szaktudást igényel tőlünk!
Mégis legjobb tudásunk szerint segítünk a hozzánk fordulóknak!


Nézzünk néhány véleményt:

Ezúton szeretném megköszöni Gosztonyi Zsuzsanna szaktudását, aki több kérdésemre is használható választ és tanácsot adott. A jövőben is számítok a segítségére.

Egy Pest megyei étterem nyitást tervező bankár



A múlt héten végezte el nálunk a HACCP felülvizsgálatot a régi tanácsadónk! Szerettünk volna néhány tárolási kérdésre választ kapni tőle, de ő az Állateü ellenőrhöz irányított, aki még aznap megérkezett, így feltettük neki a kérdéseket!
Kár volt, mert közölte: "Ő nem szaktanácsadó, hanem ellenőr!" - Ekkor kezdtem igazi szaktanácsadót keresni az interneten és így találtam ide! Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a jövőben is szeretném fenntartani a kapcsolatot, mert meg vagyok elégedve a rengeteg fontos információval, amit Önök tudnak adni a kérdezőnek!. Szeretném a jövőben igénybe venni a helyszíni, szakértői szolgáltatásaikat is!

Kassai, Miskolctapolca


Kérdéseit Legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk
az űrlap kitöltésével:

Érdeklődő neve:
Kérem adja meg a települést és a tevékenységet:
1.) kérdés
2.) kérdés
Érdeklődő e-mail címe:
Érdeklődő telefonszáma:






Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:





EZÉRT VÁLASSZON MINKET !

  1. 8 fős mérnöki csapat támogatja ÖNT!
  2. Garanciavállalás a munkánkra
  3. Azonnali, országos kapacitás
  4. Több mint 10 éves tapasztalat
  5. Komplex szolgáltatás
  6. És még sok egyéb...


KÉRDÉSE VAN? ELAKADT?
Szakértőnk VÁLASZOL Önnek!
HÍVJON: 20/312-6892
A honlap szakmai üzemeltetője: Gosztonyi Zsuzsa>>>


HACCP Naplók itt !
- 2014.02.11.

tovább



Valódi üzletnyitási segítség
- 2014.02.01.

Kedves Zsuzsa! Nagyon szépen köszönöm a válaszát és a mellékletet :) Napok óta olvasgatom időről időre az oldalát és tetszik, tényleg azt látom, hogy van egy hely, ahol tudják a választ!
IGAZI SZAKÉRTŐK!!!
Olvastam a véleményeket és más dicsérő szavait is . Keresni fogom, ha meg van a hely! Hálás Köszönettel T. Beatrix

tovább



Komplex dokumentációs megoldás!
- 2014.02.01.

Vendéglátóipari Főikolát végeztem, így én is értek a dokumentációkhoz, mégis inkább szakemberre bíztam a feladatot! Tapasztalatomat megosztom mindenkivel: Az elmúlt időszakban nem találkoztam ilyen összeszedett, a megbeszélteket mindenben tükröző, precíz, tartalmilag és formailag is tökéletes anyaggal! Gratulálok munkájukhoz! Csak Őszintén ajánlani tudom Önöket az élelmiszerrel foglalkozó kollégáknak, mert toronymagasan kiemelkednek a hasonló szolgáltatók közül! ............Köszönöm: P-né Ágnes, Dunakeszi

Kémiai kockázatbecsléshez segítünk!
- 2012.05.28.

tovább



Oktassa saját maga a dolgozóit!
- 2012.05.27.

tovább



Vásároljon tartós feliratokat!
- 2012.05.28.

tovább



Üzletnyitáshoz beadandó dokumentáció
- 2012.05.28.

tovább



Ingyenes hírlevélsorozat
- 2012.05.27.

tovább



Élemiszerbiztonsági szabályok
- 2012.10.22.

tovább



Kémiai kockázatbecslés
- 2012.04.22.

Zöldségesem van! Engem is megtalált az ÁNTSZ és 1 héten belül be kellett mutatnom nekik a kémiai kockázatbecslést! Megtaláltam a megoldást: A HACCP Tanácsadó Kft. 3 napon belül elküldte nekem az elemzést és a Hatóságnak is megfelelt!! Ajánlás: Ne habozzon, ha kémiai kockázatbecslés kell, hívja ezt a számot: 30/5000-524 .................Kis Karcsi-zöldséges Pécelről

Üzletnyitásban senki más nem tud ennyit!
- 2012.04.22.

Ezúton szeretném megköszöni Gosztonyi Zsuzsanna szaktudását, aki több kérdésemre is használható választ és tanácsot adott. A jövőben is számítok a segítségére.

Egy Pest megyei étterem nyitást tervező bankár

tovább



Akinek a Tanácsadója nem tudta a választ
- 2012.04.22.

A múlt héten végezte el nálunk a HACCP felülvizsgálatot a régi tanácsadónk! Szerettünk volna néhány tárolási kérdésre választ kapni tőle, de ő az Állateü ellenőrhöz irányított, aki még aznap megérkezett, így feltettük neki a kérdéseket! Kár volt, mert közölte: "Ő nem szaktanácsadó, hanem ellenőr!" --Ekkor kezdtem igazi szaktanácsadót keresni az interneten és így találtam ide!
--Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a jövőben is szeretném fenntartani a kapcsolatot, mert meg vagyok elégedve a rengeteg fontos információval, amit Önök ingyen adnak a kérdezőnek!. --Szeretném a jövőben igénybe venni a helyszíni, fizetős szolgáltatásaikat is! .........................................Kassai, Miskolctapolca


Komplex tanácsok, tartós kapcsolat
- 2012.04.22.

Ön vajon „egyszeri” vagy hosszantartó, tartalmas kapcsolatra vágyik vállalkozása partnereivel az üzleti életben?
Ha Önnek folyamatos és megbízható segítségre van szüksége, válassza tanácsadó csapatunkat, mert mi komoly (10 éve tartó) szakmai felkészültséggel tudjuk Önt segíteni

a hatósági megfelelésben!

Számos ügyfelünk már 8-10 éve élvezi tanácsadóink folyamatos segítségét,
így nem lehet üres ígéret ajánlatunk Önnek sem!
Köszönjük Bizalmát HACCP Tanácsadó Kft. szakmai csapata nevében ----------------------------------


Érdemes elolvasni!
- 2012.04.22.

2009. 12. 02-án terveztem üzletet nyitni, akkor Gosztonyi Zsuzsa segített nekem a Create 2002 Kft szakmai vezetőjeként.
Most értesített az új cégéről, a HACCP Tanácsadó Kft-ről és a honlapjáról -hála az égnek-!
Így továbbra is igénybe vehetem a szakértelmét!
A mai jogszabályok útvesztőiben nehéz eligazodni, így ismét felhívtam, kikérve tanácsait a technológiai bővítéshez.
10 percen belül miden kérdésemre választ kaptam.
Naprakészek minden témában, az ÁNTSz ellenőrzése is mindent rendben talált.
Úgy jártam el ahogy ők leírták nekem.

Nagyon -nagyon ajánlom minden kezdő és nem kezdő kereskedő kollégának, úgy a kémiai kockázatelemzésüket, mint a HACCP-kiépítésüket.
Árvayné Kozma Katalin
--------------------------------


Szolgáltatást az Interneten keresztül!
- 2012.04.22.

Nagyon örültem, amikor felfedeztem a HACCP Tanácsadó Kft.-t a neten (aki nincs ott azzal nem foglalkozom, mert óriási előny a gyorsaság, az egy adott feladatra szükségszerűen fordított idő, ami így a legrövidebb). Több cég hasonló kínálatából Önök voltak első olvasásra a legmeggyőzőbbek. Jó a honlap, egyszerű, áttekinthető, használható. Több céget felhívtam természetesen, az eredmény ugyanaz volt, mint az első esetben, Gosztonyi Zsuzsával beszéltem: segítőkész volt, gyors és egyértelmű, valamint hallhatóan kitűnően ismerte a szakmáját. Ezzel együtt kissé bizonytalan voltam a megállapodásunkkor, mert nincsenek jó tapasztalataim általában, de ezidáig minden éppen úgy történt, ahogy megbeszéltük és minden anyag, amit megkaptam hasznos, nekem sokat segít a saját munkám elvégzésében. Örülök annak, hogy reális áron megkaphatom azokat az anyagokat, amik nélkül a jogszabályok útvesztőjében elveszettnek érezném magam, aminek következménye bűntetés lenne, mégha igyekszem azokat a dolgokat betartani, amik szükségesek ahhoz, hogy egy vendéglátó egység szabályosan működjön és a vevőkör biztonságban, elfogadható higiénés körülmények között vásároljon, valamint az itt dolgozók is -lehetőleg- balesetmentesen dolgozzanak. Köszönet ezért. Üdvözlettel: Benedek Ildikó Női Szeszély Cukrászda --------------------------------------------------